Upprop. Skriv om vindkraft!

sp286c43_jpg_1086276a

Hej alla!

Vi har märkt att fler och fler inser vad som är på gång i Sollefteå kommun. Opinionen mot vindkraft växer med rekordfart! Det är fantastiskt roligt att möta det ökande intresset och engagemanget mot den expansiva vindkraftsexploateringen i kommunen. Det är många vindkraftsprojekt som är på gång just nu på olika platser i kommunen och många engagerar sig mot exploateringen på olika sätt. och av olika skäl. Det skulle vara jätteroligt om du skulle vilja skriva om det som är på gång hos just dig/er och varför just du/ni är emot etableringen!

Som kanske många av er känner till så  skapades  denna hemsida redan innan de första vindkraftsbesluten togs i kommunen. Vi är några som regelbundet skriver på hemsidan och det har blivit några hundratal inlägg under åren. Men vi skulle välkomna att flera skriver här! Skälen till att vi är emot kan vara många. Vi är intresserade att veta varför just ert område är värt att bevara från vindsnurror.  Eller kanske har du allmänna synpunkter om vindkraftsetableringar i Sollefteå kommun?

Har du något du vill skriva om vindkraft – välkommen att skicka ditt inlägg till admin. så läggs det in på hemsidan! Har du bilder också så är det ett plus. .) –  E-post: anita.omsjo(at)telia.com  (admin)

Det finns en gruppsida på Facebook  ”Vindkraftsexploateringen i Sollefteå kommun” som är mycket aktiv med många engagerade medlemmar. Välkommen att gå med och ventiera dina synpunkter du med!

Flera gruppsidor om vindkraft som berör vår kommun:

”Vi vägrar vindkraftverk i Fängsjö/Storsjöhöjden”

”Nej till vindkraft i Fullsjön, Borgvattnet samt Skyttmon”

Namninsamlingen ”Stoppa vindindustrins naturförstörelse i västra Ångermanland” har hitintills fått nära 700 personer att skriva under. Gör det du med! 🙂

/ Admin. A. Berglund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.