Fängsjö/Storsjöhöjdens vindindustriprojekt till miljöprövning.

Länsstyrelsens hemsida ligger följande kungörelse:

”Ansökan om tillstånd till 180 vindkraftverk vid Fängsjön och Storsjöhöjden, Sollefteå och Örnsköldsviks kommuner, FORSCA AB 

FORSCA AB har hos miljöprövningsdelegationen vid Länsstyrelsen Västernorrland inlämnat ansökan om uppförande och drift av 180 vindkraftverk vid Fängsjön och Storsjöhöjden, öster om Näsåker och söder om Grundtjärn, Sollefteå och Örnsköldsviks kommuner. 

Bolagets handlingar enligt ovanstående finns tillgängliga för allmänheten på Kommunledningskontoret, Örnsköldsviks kommun, på Kommunstyrelseförvaltningen, Sollefteå kommun,  på Länsstyrelsen Västernorrlands diarium, Pumpbacksgatan 19, Härnösand.

Kallelser och andra meddelanden i ärendet införs i Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland. Kallelser och andra meddelanden ska, om det inte särskilt skickas till en part, hållas tillgängliga hos de som förvarar akterna.

Den som vill yttra sig i ärendet kan göra det skriftligen till miljöprövningsdelegationen.

Adress:  Länsstyrelsen Västernorrland, 871 86 Härnösand senast den 15 juli 2013. Diarienummer 551-7133-12 bör anges.

Övriga handlingar i ärendet finns på Länsstyrelsens hemsida:

 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.