Hans-Erik Flodins alla vindluftbolag

Om man ser i bolagsregistret på nätet så har Hans-Erik Flodin från Härnösand otroligt nog en hel hög av bolag registrerade på sig. Varför kan man nog fråga sig…? Hans-Erik Flodins alla registrerade bolag just nu där är;

AB Härnösandshus – uthyrning & förvaltning av fastigheter
AB Härnösands kommunfastigheter – uthyrning & förvaltning fastigheter
Nordanvind Vindkraft AB – elgenegering 
Gullvind AB
Ventovarium AB – teknisk konsult inom energi
Svenska vindbruksbyggarna AB
Norrländska vindgruppen AB
Vindkraftsanläggningar i Sverige AB
Väktaren vind AB
Vindparken Förvaltning i Rö AB 

/Lars Eric

Uppdatering 1 juni: Ett av Hans-Erik Flodins vindkraftbolag heter Nordanvind. Nordanvind vindkraft ansöker 1 juni hos länsstyrelsen att få bygga 25 kraftverk. Verken planeras att byggas i områdena Forsås, Häxmo (Näsåker) och Sörtannflo (Resele).

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/mittnytt/mer-vindkraft-till-solleftea

4 svar på ”Hans-Erik Flodins alla vindluftbolag”

  1. Något som borde uppmärksammas är Flodins framfart med projekten i Kärmsjön, Ranasjön och Salsjön. Troligen har Flodin fått ett underhandslöfte om att kommunen kommer att öppna dessa områden för storskalig vindkraft. Avtalet om Kärmsjön är undertecknat redan 2009 dvs 3 år innan kommunen fattade beslut om de nya procedurerna. Märkligt och i högsta grad odemokratiskt. Ett fult övergrepp helt enkelt. Detta borde bli föremål för ett överklagande. Det har skett utan beslut i demokratiska organ.

  2. Flodin har sökt sex verk på Flakaberget (Norrmoflo) och fått tillstånd för dom. Dessa kommer inte att byggas annat än om han också får Ranasjöprojektet eller Salsjöprojektet på grund av att det blir för dyrt om han inte kan nyttja samma elledningar.

  3. Vindkraftsverken på Flakaberget blev tydligen överklagat så bygglovsbeslutet drog ut lite på tiden. Men självklart godkände ändå de styrande de bygglovet sen ändå.
    Trots nyckelbiotoper och annat viktigt i området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.