Grundtjärn

 

 
En av byarna som berörs av vindprojektet Fängsjö/Storsjöhöjden är Grundtjärn. I Grundtjärn bor ett tjugotal boende och ett fyrtiotal fritidsboende. Grundtjärn tillhör Ö-viks kn.
 
Ett brev till miljöstrateg och ansv. för vindkraftsplaneringen i Öviks kn, Anders Lindström, besvarades så här: ”Susanne Sturk, är den som handlägger Forsca´s tillståndsansökan. Den del av parken som ligger inom Örnsköldsviks kommun har i vår vindkraftplan rubricerats som ”Utredningsområde”, det betyder att kommunens politiker egentligen inte tagit ställning till lämpligheten, utan man är ganska fri att fatta beslut. Så håll gärna kontakten med Susanne under tillståndsprocessen! / Anders”
 

Grundtjärnsbor! Skriv till Susanne Stark och ansvariga politiker i Ö-viks kommun! Skriv som du känner för vindkraftsexploateringen i Grundtjärn . Ju fler som protesterar ju mer kan beslutet påverkas. 🙂

 
Adresser till ansv. Kommunordföranden
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.