Frågor till ansvariga politiker i Sollefteå och Ö-viks kommun

 

Följande frågor har idag skickats till ansvariga politiker i Sollefteå och Ö-viks kommun. Vi hoppas på svar och svaren kommer att redovisas här och på vår gruppsida på facebook: ”Vi vägrar Vindkraftverk i Fängsjö/Storsjöhöjden”

”Hej!

Vi motståndare till vindkraftsprojektet i Fängsjö/Storsjöhöjden vill, som Finnmarkens motståndare i Kramfors kommun, ställa följande frågor till Dig som politiker i Sollefteå och Ö-viks kommuns fullmäktige. I stort sett…alla politiker i Kramfors kn har svarat och deras svar finns utlagda på Finnmarkens gruppsida ”Värna Finnmarken” på Facebook. Vi hoppas på Ditt svar! Svaret kommer att redovisas på vår hemsida ”Snurrigt” och på vår gruppsida Vi Vägrar Vindkraftverk i Fängsjö/Storsjöhöjden” på Facebook.

1. Är du som ledamot i Kommunfullmäktige FÖR eller EMOT att Forsca AB får genomföra sina planer att bygga ett vindindustriområde i Fängsjö/Storsjöhöjden?

2. Vilka är DINA motiv för DITT ställningstagande?

Frågorna skickas till alla ledamöter i Sollefteå och Ö-viks kommun.

/ Vindkraftsmotståndarna i Omsjö, Fängsjö, Tallnäset, Jansjö och Grundtjärn.”

2 svar på ”Frågor till ansvariga politiker i Sollefteå och Ö-viks kommun”

 1. Det är mycket begärt att fritidspolitiker skall behöva svara på en facebooksida.

  Jag hoppas att Ni inte trackaserar de som inte vill svara på era frågor.

  Många har säkert inte bestämmt sig ännu. De vill avvakta tills mer information finns. Bland dessa är nog svarsfrekvensen låg.

 2. Ivar!
  Det är i n t e för mycket begärt att våra folkvalda politiker ska kuna svara på frågor från sina väljare! En öppen dialog var politikerna står i specifika frågor är en förutsättning för förtroendet för politiker och för deras ståndpunkter. Det är en självklarhet.

  Jag hoppas också att politikerna svarar utifrån egna personliga åsikter och kunskap och inte utifrån partipolitiska hänsyn.

  Givetvis ska deras svar vidarebefordras till kommuninvånarna – också en självklarhet i en demokrati.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.