Elisabet Lassen (s) struntar i kommuninvånarna

Elisabet Lassen (s) saknar respekt och ödmjukhet för Sollefteås kommuninvånare – kan det bli tydligare än i den här intervjun? Trots ett allt större och kraftigare motstånd mot de gigantiska vindkraftsplanerna i Sollefteå kommun fortsätter Lassen med sitt mantra ”mer vindkraft till folket”, utan att ha någon som helst insikt och kunskap vad vindkraften kommer att innebära för människorna, turismen och naturen. Lassens attityd och svar visar en stor brist på kunskap, respekt för sina väljare och inte minst ödmjukhet.

Tack reporter Fredrik Israelsson SVT/Mittnytt, för dina reportage om vindkraft!
fredrik.israelsson@svt.se

/ A. Berglund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.