Vindkraft kan påverka klimatet

”Forskning vid det amerikanska universitetet Harvard tyder på att vindkraftsparker ger betydligt sämre effekt än man tidigare räknat med och att det i förlängningen kan leda till att vindkraften påverkar klimatet.

På bilder från vindkraftsparken Horns rev 1 mellan Danmark och Sverige kan man se den turbulens som kraftverken orsakar och det är enkelt att förstå att de enskilda kraftverken påverkar varandra. Nu tyder forskning vid Harvard-universitetet på att energiförlusten i vindkraftparker är betydligt större än man tidigare räknat med.”

Ett svar på ”Vindkraft kan påverka klimatet”

  1. Vad vi borde göra, så här i valår, är att hänga ut samtliga politiker som röstat Ja till vindkraft tidigare och de som ämnar göra det i framtiden. Detta för att säkra att deras politiska positioner och ambitioner går i stöpet och dom helt enkelt lägger ner sin verksamhet i Sollefteå.
    Även kanske de markägare som väljer att sälja ut vår framtid bör presenteras på listan så allmänheten ser vilka det är som profiterar på vår och våra barnbarns framtid.
    Dessa är att ses som offentliga personer i och med deras agerande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.