Jag är mållös..

omsjö montage ljusVet ni vad det står på ett referat från en föreläsning på Gotlands vindbrukskola angående ljudupplevelser? Det är så hemskt att jag tappar andan..  Så här tipsar man om hantering av svårigheter och bemöter befolkningens ljudkänslighet vid vindkraftparker:

”… möjligheten finns för de boende på Näsudden att ringa till driftscentralen och be dem stänga ett verk under SEX timmar, för att de ville ordna grillafton eller behöver några timmars tystnad AV NÅGOT SKÄL. 25 personer har RÄTT att göra så sex gånger per sommar”.

Jag är mållös..

/ Anita B.

Ett svar på ”Jag är mållös..”

 1. Skrev till Världsnaturfonden WWF om örnarna, begärde att de stoppas utifrån deras egen film tills ett system som varnar örnarna ordnats!

  Från Kurt Ulander den 8 okt 201322:41
  Till info hos WWF

  Hej WWF!

  I vårt land installeras dödsbringande vindkraft som dödar en utrotningshotad art som havsörn!
  Vad gör ni, människor är förtvivlade för dessa övergrepp på natur och bygd, men även örnar står på menyn i denna gigantiska våldtäkt av moder jord!

  Er egen film borde få till ett temporärt stopp tills det finns ett system som varnar dessa fåglar, om inte det ordnas så ska dessa monstruösa industriparker stoppas tills det är ordnat!
  http://www.wwf.se/vrt-arbete/arter/1127525-havsrn

  Man frågar sig om dessa monstermaskiner behövs, de står ju på fel ställe vintertid om de ska fungera, elledningsgatorna mot storstäderna kan inte leverera ström i tillräckligt stor omfattning dit… Elsystemet är inte byggt för detta men ändå gödslas elbolagen med pengar för att tillintetgöra viktig miljö och natur för turism – till att göra dem obeboeliga för människor.
  http://youtu.be/-YJuFvjtM0s

  Människor som bor där dessa vindkraftens industriparker uppförs är helt förkrossade över den okunskap som politiska företrädare besitter och att ingen lyssnar på dem som bor i exploaterade områden! http://snurrigt.vildavastra.se/?p=2435

  Mvh Kurt Ulander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.