”Miljökämpen”, ”Rallaren” och ”Mr vindkraft” – H-E Flodin

Västras store baggbölare, E. P. Perssons efterföljare, beskrivs så här på sin militärkompis Lasse Karlssons blogg; ”Lasses Evolution Therapy- Dina nya Livsinsikter” ; ”Sommaren 2010 så träffade jag en gammal fd. arbetskompis, vindkraftsrallaren Hans-Erik Flodin. Han jobbade som maskinchef under många år på marinens allt i allo färja HMS Ring samt på alla andra båtar och fartyg som fanns på dåvarande KA:5, senare MKN. Han slutade i försvaret för att i stället jobba med vindkraft. Hans-Erik Flodin har jobbat med vindkraft under många år. Känd som MR. vindkraft i Västernorrland En äkta Vindkraftsrallare som även är en miljökämpe.”

Vi i Västra välkomnar miljökämpar!

/ Lars Eric

Ett svar på ””Miljökämpen”, ”Rallaren” och ”Mr vindkraft” – H-E Flodin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.