Demonstrationen mot vindkraft i Stockholm den 25 feb. 2017

Lördagens demonstration i Stockholm mot snurriga vindkraftsbeslut blev en positiv och fin manifestation i soligt väder. Det var en jättefin stämning bland deltagarna och en stor beslutsamhet att kampen mot naturförstörelsen måste fortsätta tills politiker, myndigheter och domstolar tar sitt förnuft till fånga.

Vi var flera deltagare från Sollefteå kommun som deltog. Vi tror att manifestationen gav oss alla en fortsatt inspiration för att fortsätta vår gemensamma kamp mot alla snurriga vindkraftsbeslut i vårt land. Inte minst för oss i Sollefteå kommun som i många år kämpat och kämpar mot flera stora vindkraftsprojekt som kommunen beviljat. Sollefteå kommun leder så här långt vindkraftsligan om alla beslut realiseras.

Ett stort tack till Alberga Duvhällans ordförande Esther Koster som tillsammans med sina medarbetare organiserat och genomfört den här demonstrationen på ett fantastiskt sätt!

Kampen fortsätter i hela vårt land. Inte minst i Sollefteå kommun!

Samling vid Karl XII torg. Foto: Torbjörn Eriksson

Esther Koster ordf. Alberga Duvhällan i mitten. Arrangör för demonstrationen. Foto: Jenny Wiberg
Foto: H Wyke


Foto: H Wyke
Foto: Bernt Lundqvist

Foto: Bernt Lundqvist

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.