Sollefteå kommuns vindkraftsintentioner..

Fotomontage Hallstaberget
 
Det hölls ett vindkraftsseminarium nyligen på hotell Hallstaberget i Sollefteå. Energidalen AB var inbjudare till seminariet. Energidalen AB är helägt av Sollefteå Kommun! Finns det någon som tvivlar längre på Sollefteå kommuns vindkraftsintentioner…??

Kommunens västra delar ska bli en vindkraftsindustri; så har kommunens tjänstemän och politiker bestämt utan något som helst samråd med invånarna. Inga hänsyn till människor eller djur behöver tas. Vindbolagen får härja fritt på människors bekostnad. Så värnar Sollefteå kommun om sina invånare!

 
Från Energidalen.com hemsida:
 

”Vindkraftseminariet i Sollefteå 2013-03-12 – 2013-03-13

Välbesökt vindkraftsseminarium på Hallstaberget. Vindkraftsindustrin är på stark frammarsch i länet – flera byggen är redan i gång. Ett seminarium på Hotell Hallstaberget i Sollefteå med syfte att koppla ihop det regionala näringslivet mot de större aktörerna på vindkraftsidan har nyligen genomförts med lyckat resultat. ”  http://energidalen.com/index.php?sida=forprojekt_interreg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.