En hotad miljö

Storsjön, Omsjö

Det här en flygbild av den mycket vackra Storsjön i Omsjö. En fantastisk sjö med ett trettiofem-tal öar och holmar som inbjuder till mycket friluftsliv, fiske och skidåkning. Inte minst nu i påsktider!

Den här miljön är hotad. Hotad av en gigantisk vindindustri med 180 vindkraftverk á 220 meter höga. Detta är ett hot mot oss som älskar att vara på denna sjö, att vistas i denna miljö under årets alla årstider. Hur är det möjligt att politiker och andra beslutsfattare kan besluta att den här vackra miljön ska förstöras? Vi förstår det inte..  

Men än så länge är den vackra naturen kvar. .  Och vi gläds, åter igen, av helt fantastiska påskdagar på Storsjön.

En riktigt skön och Glad Påsk alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.