Naturmupparna – De Skenheligas Förening – SNF

Hittade idag en bra artikel av DN´s Maciej Zaremba om det moderna skogsbruket i Sverige. 

Där säger han ”För mig är naturmuppen en person som brinner så starkt för naturens biologiska mångfald att hon glömmer att också människor, inte bara de rödlistade arterna, har ett behov av gammal skog.” 

Här tänks av våra kära politiker nere i Sollefteå stad, att skog ska kalhuggas, grustäkter anläggas och nya vägar byggas i skyddsvärda naturområden. Utan tillstymmelse av protest från naturföreningar. Varken centralt eller lokalt…

Den som läser SNF Naturskyddsföreningens sida får som huvudrubrik ”Isbjörnarna drunknar, renarna svälter”. Snacka om att man är ute och raggar pengar utan hänsyn till naturen. Bara pengar ska raggas in till de anställdas löner och bonusar.

/Lars Eric

Ett svar på ”Naturmupparna – De Skenheligas Förening – SNF”

  1. Artiklarna som Maciej Zaremba publicerade i DN heter ”Skönheten och odjuret, så drivs människan ut ur skogen.”Skogens maffia, så tog de makten över träden.”, Motorsågsmassakerna, det finns motiv men lagen kräver kalhyggen” och ”Lagen är en rökridå.”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.