Drabbade i Storsjöområdet

Fred Olsen och SCA skriver på sin gemensamma hemsida FORSCA: ”De två närmast belägna städerna är Örnsköldsvik, ca 6 mil öster om projektområdet, samt Sollefteå ca 1,8 mil söder om projektområdet, med ca 28 900 invånare respektive 8 500 invånare. I Sollefteå kommun finns ett antal mindre byar längst med bl.a. väg 90. Här finns Näsåker med 1187 invånare, Junsele med 1427 invånare samt Resele med 620 invånare. I Örnsköldsviks kommun finns bebyggelse vid Grundtjärn, Myckelgensjö, Aspeå och Skalmsjö med varierande invånarantal (tabell 4.1).”

Tabell 4.2

 

Tabell 4.2
Tabell 4.2
 Större byar enligt Forsca
Tabell 4.1
Tabell 4.1

 

Lars Eric Forssén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.