Vindkraft påverkar fastighetspriset

”På landsbygden runt om i Sverige pågår just nu många tillståndsprocesser för att få till stånd så kallade vindkraftsparker. Vindkraftsbolagen håller samråd enligt miljöbalken näst intill varje vecka i bygdegårdar och församlingshem ute på landet. Från Regeringens sida, där Centerpartiet är drivande i frågan, finns stora ambitioner att tiodubbla antalet vindkraftverk i landet, det vill säga upp mot 10 000 vindkraftverk byggda vid år 2020. Slår man ut alla dessa vindkraftverk på Sveriges yta så kommer det att enligt uppgift stå ett vindkraftverk ungefär var sjunde kilometer.”

Aktiva fastigehtsmäklare skriver vidare:

http://www.vindbrukdalsland.se/Aktiv%20m%C3%A4klare%202011-02%20Sjunkande%20fastighetspriser.pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.