En saga utan lyckligt slut..

”Å du sköna gröna nya Moder Svea. Tänk när vi har skrotat kärnkraften. Tänk när vi gjort oss närmast oberoende av olja, kol och andra fossila bränslen. Vad fint allt ska bli med mysiga vindsnurror som tillsammans med vattenkraft och solpaneler ger oss all den energi vi behöver till hushåll och industrin. I hemmen surrar värmepumparna muntert, ackompanjerade av det hemtrevliga sprakandet från våra pelletskaminer. I stort sett alla bilar och bussar går på rapsolja, biogas eller el. Och det bästa av allt är att ovanstående inte kostar oss just något mer än vad vi i dag betalar för vår energi.

Och så levde de lyckliga i alla sina dagar. Snipp snapp snut, så var sagan slut.”

Läs slutet på sagan här:

 http://st.nu/opinion/kronikor/1.5208093-en-saga-utan-lyckligt-slut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.